Åk billigt till Estland som senior

Det finns många sevärdheter i Estland och flera sätt som du kan ta dig dit på. Utöver charmen väl på plats kan själva resan till Estland också vara en stor del av upplevelsen. Är du en dem som gillar att resa över vatten, så finns exempelvis möjligheten att resa med färja till Tallinn. Tallinn är en vacker stad, men det är som bekant inte alltid endast destinationen som räknas utan även färden dit. Ännu enklare att njuta av semestern blir det givetvis om du som 55+ kan få lite rabatter som drar ner kostnaden för resan.

Färdsätt och pris varierar dock en del beroende på varifrån du utgår då utbudet av till exempel resor med färja skiljer sig åt. Men oavsett om du väljer att flyga eller resa med färja, kan du som senior gå in på https://hejsenior.se/ för att hitta eventuella rabatter som du kan använda till resan. Där kan du faktiskt även ha turen att hitta rabatter på hotell.
För att se om det finns några aktuella rabatter för flyg, färjor, buss eller hotell kan du enkelt skriva ”resor” i sökrutan på https://hejsenior.se/. Du kan även gå in på kategorier och välja ”flyg” eller ”resor” för att se om det finns rabatter. Sedan kan du gå in på gällande flygbolag för att se om du hittar en bra resa som då dessutom kan bli ännu billigare med en rabattkod eller annan kampanj. Sedan väljer en del även färdsätt med klimatet i åtanke även om det inte alltid är så lätt att räkna ut vilket som lämpar sig bäst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

instinct