Så hittar du billiga flygresor till Estland

Funderar du på att resa till Estland? Då kan flyget definitivt vara ett alternativ för dig. Sverige och Estland har goda flygkommunikationer som gör att du tar dig till landet på endast ett par timmar. Från Arlanda finns det direktflyg till Tallinn och du kan också välja att flyga med mellanlandning. I dagens prispressade läge kan flyget vara mer än det snabbaste alternativet – det kan också vara bäst för plånboken. För att du ska hitta de bästa resorna gäller det dock att vara taktisk. Här är ett par knep för att hitta de billigaste flygresorna till Estland.

Det bästa sättet för att veta att du har optimerat ditt pris är att jämföra flygpriserna sinsemellan. Här kan du välja att gå in på flygbolagens hemsida för att hitta det bästa erbjudandet. AirBaltic är ett exempel på ett flygbolag som åker direkt mellan Stockholm och Tallinn. Du kan också välja att snickra ihop din egen resa genom att titta på lågprisbolag som till exempel RyanAir. Även om de saknar direktförbindelser mellan Sverige och Estland kan de ta dig till en stad som Riga i Lettland varifrån du kan ta dig vidare på andra sätt.

Om du tycker att det är arbetsamt att jämföra alla flygresor manuellt finns det verktyg på nätet som hjälper dig att spara tid. Med hjälp av en resejämförelsesajt räcker det med att du knappar in avreseort och destination för att du ska få upp alla flygalternativ under en given reseperiod. På så sätt slipper du gå in på varje flygbolags hemsida och kan istället få allt samlat på en och samma plats. Det kan dock hända att resejämföraren lägger på en avgift i vissa fall, så det är ofta värt det att dubbelkolla med flygbolaget i fråga för att säkerställa att du får en bra deal.

Att lägga lite extra tid på att hitta billiga flygresor kan spara dig många hundralappar i längden. De kan du välja att lägga på något annat än att betala dyrt för flyg – som att köpa något på plats i Estland eller knåpa ihop en kupong till V64 tips för att hoppas på den riktiga storvinsten i framtiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

instinct