Ta en kryssning till Estland

 

Att åka på kryssning är ett enkelt sätt att ha roligt, vara aktiv och samtidigt ge sig själv en liten minisemester i vardagen. Kryssningarna som går mellan Stockholm och Tallinn är ett perfekt exempel på en sådan semester. Kanske kan man till och med stanna kvar några dagar i Estland så att man verkligen har tid att uppleva detta härliga land.

Dessutom finns det ju en hel radda olika kryssningar som man kan välja mellan. Många av dem har nämligen ett speciellt tema eller inriktning. Det kan till exempel handla om fokus på en viss typ av dans eller musik, eller varför inte åka på en spakryssning och bli riktigt bortskämd under resan. Det är bara att välja och vraka mellan de olika specialkryssningarna så att man hittar någon som verkligen passar.

Estlandsbåtarna inte bara för kryssningsgäster

Cruise boat in the mediterranean sea

Båtarna som trafikerar rutten mellan Stockholm och Tallinn har naturligtvis även andra användningar än att bara tjänstgöra som underhållningspalats för festsugna passagerare. Vissa människor åker av helt andra anledningar och ser detta helt enkelt som en resa från punkt a till punkt b. Dessutom utgör färjorna ett mycket bra sätt att transportera gods mellan de två länderna. Att transportera gods via färjor brukar faktiskt innebära att man håller kostnaderna nere då det innebär en billig frakt. Kontakta ett bra logistikföretag så kan de hjälpa till att hitta det mest prisvärda fraktalternativet.

Kryssningar för livsnjutare

Kryssningar är även något som de som är intresserade av mat och dryck kan njuta av. Bara på en vanlig kryssning finns det flera olika restauranger och barer ombord som man kan utforska. Utöver detta kan man faktiskt åka på kryssningar som är specifikt inriktade på mat och dryck. Det finns till exempel vinkryssningar där provningarna påbörjas ombord på båten och sedan fortsätter det med guidning genom Estlands vinkultur när man väl kommer fram. Detsamma gäller även för mat. Hur spännande skulle det inte vara att få följa med på en guidad tur och bli presenterad med olika estländska specialiteter som kan avnjutas samtidigt som man får lära sig mer om deras historia, innehåll och tillagningssätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

instinct